Fetöcü Hainden Lokman Ertürke Ölüm Tehdidi

FETÖnün sözde Kanada sorumlusu Faruk Aslan, 15 Temmuz darbe girişiminin komuta merkezi Akıncı Üssünü darbeci hainlere dar eden Kahramankazanlıların verdiği destansı mücadeleyi örgütleyen Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürkü ölümle tehdit etti. FETÖcü Aslan, “Ben Türkiyeye gelirsem o Lokman Ertürkü Kazan meydanına asarım” dedi.

Fetöcü Hainden Lokman Ertürke Ölüm Tehdidi
  • 23 Ekim 2018, Salı 13:43
FETÖnün sözde Kanada sorumlusu Faruk Aslan, 15 Temmuz darbe girişiminin komuta merkezi Akıncı Üssünü darbeci hainlere dar eden Kahramankazanlıların verdiği destansı mücadeleyi örgütleyen Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürkü ölümle tehdit etti. FETÖcü Aslan, “Ben Türkiyeye gelirsem o Lokman Ertürkü Kazan meydanına asarım” dedi.
FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016da gerçekleştirilen darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssünden kalkarak sivil halkı, TBMMyi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazanlıların yaptığı destansı direnişi örgütleyen Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürke yönelik tehditler sürüyor. FETÖnün sözde Kanada sorumlusu Faruk Aslan, internete döşün video kaydında Ertürkü ölümle tehdit etti. FETÖcü Aslan, “O Kahramankazan Muhtarı Lokman Ertürk varya. Ben Türkiyeye gelirsem Lokmanı, Kazan meydanına asarım” dedi.

Akıncıyı dar etmişlerdi
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürkün yönlendirmesiyle Akıncı Üssü önüne giden 10 bine yakın Kahramankazanlı üssü darbeci hainlere dar etmişlerdi. Kahramankazanlılar ayrıca o gece F-16ların görüş açısını kısıtlamak için üs etrafındaki tarlalarını ve saman balyalarını ateşe vermişti. Kahramankazanlılar üssün elektriklerini kesmişlerdi. Aralarında Lokman Ertürkün de bulunduğu Kahramankazanlılar, polis ekipleriyle birlikte darbenin başarısız olmasının ardından üsten kaçmaya çalışan hainleri yakalamışlardı.

Yüreğin yetiyorsa gel
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Aslanın ölüm tehdidine ilişkin açıklama yaptı. Başkan Ertürk, açıklamasında, “Kahramankazan halkı o gece darbeci hainlere karşı tarihe altın harflerle yazılan bir destana imza attı. Darbe girişiminin komuta merkezini hainlere dar etti. Yalnızca aziz milletimizin değil, İslam aleminin ve mazlum milletlerin de umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın yanında yer alarak, gözlerini dahi kırpmadan ölümün üzerine yürüdü. Bu hainin beni tehdit etmesi ilk değil, daha önce de FETÖ tarafından ölümle tehdit edildim. ‘Biz kefenimizi giyerek bu yola çıktık diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın yanında devletimizin bekası, şehit ve gazilerimizin aziz hatıraları uğruna bir kere değil, bin kere ölürüz. Ey bir dolara satılmış ruhlar yüreğiniz yetiyorsa gelin” diye konuştu.
FETÖ, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürkü daha önce hedef göstererek tehdit etmişti. FETÖcü hainlerin yargılandığı Sincan cezaevinde görülen duruşmalarda söz alan sanıklar ve avukatları, Kahramankazanlıların o gece Lokman Ertürkü yönlendirmesiyle oraya gittiklerini belirterek, Ertürkün hesap vermesi gerektiğini söylemişti. Ayrıca FETÖcü hesaplardan yapılan sosyal medya paylaşımlarında da Lokman Ertürk hedef gösterilmişti.
Daha önce FETÖcü hainlerin köpük partisindeki pozlarıyla gündeme gelen FETÖcü Aslanın, Başkan Ertürkü ölümle tehdit etmesine sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Yüzbinlerce sosyal medya kullanıcısi Başkan Ertürke yaptıkları paylaşımlarla destek verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık