Fendoğlundan Vali Kabana Teşekkür

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya Valisi Ali Kabanı ziyaret ederek seçim süresi boyunca güvenin ve huzurun sağlanmasında gayret sarf eden Kabana teşekkür etti.

Fendoğlundan Vali Kabana Teşekkür
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 16:05
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya Valisi Ali Kabanı ziyaret ederek seçim süresi boyunca güvenin ve huzurun sağlanmasında gayret sarf eden Kabana teşekkür etti.
Ziyarette Fendoğluna MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ve MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı eşlik etti. Milletvekili Fendoğlu, seçim süresi boyunca Malatyada güvenin ve huzurun sağlanmasında olağanüstü gayretler sarf eden Vali Ali Kabanı teşekkür ettiklerini kaydederek, Sağ olsunlar, var olsunlar. Bundan sonraki süreçte de Malatya için yapacağı çalışmalarda Malatya Milletvekili olarak kendisiyle beraber çalışmaya hazırım. Ben şimdiden kendisine başarılar diliyorum şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kaban da, 24 Haziranda yaşanılan demokrasi şöleninin Malatyaya, ülkeye ve bütün Türk İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ederek, Çünkü hakikaten Türkiye her manada daha önceki geldiği topraklarda ve hakimiyet kurduğu geçmişteki topraklarda yaptığı işler sürekli gözetlenen bir ülke bu anlamda bizim bu demokrasi imtihanını çok iyi vermemiz gerekiyor idi. Bu demokrasi imtihanını da barış ve huzur içerisinde ki yapılacak seçimlerle verebilirdik. Bu anlamda ben 24 Haziranın da başarıyla geçirildiğini, başarıyla bu imtihanın verildiğini düşünüyorum. Bunda tabi tek başında bizim çabamız bir şey ifade etmezdi, sizler de hakikaten bu konunun tarafları olarak çok olgun, çok anlayışlı bir şekilde, partilerimiz birbirleriyle çok uyumlu bir şekilde bu yarışı sürdürerek 24 Haziranda da noktayı koymuş olduk. Ben bu anlamda tekrar bu başarınızdan dolayı kutluyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah utandırmasın. Milletimize hizmet hakikaten çok kutsaldır. Bu anlamda da bunun başarı ile yürütüleceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık