Fendoğlundan, Rektör Karabuluta Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, yeni açılan Turgut Özal Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Aysun Bay Karabuluta hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fendoğlundan, Rektör Karabuluta Hayırlı Olsun Ziyareti
  • 18 Eylül 2018, Salı 17:03
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, yeni açılan Turgut Özal Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Aysun Bay Karabuluta hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla Battalgazi bölgesine yapılan Turgut Özal Üniversitesine Rektör olarak yeni atanan Prof. Dr. Aysun Bay Karabuluta hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, üniversitede devam eden çalışmalar ve Turgut Özal Üniversitesinin akademik yılı başlangıcı, öncesi çalışmaların hangi aşamada olduğu hakkında bilgiler aldı.
Fendoğlu, burada yaptığı konuşmada Rektör Karabulutun geçmişte İnönü Üniversitesinde yaptığı çalışmaları bildiklerini söyleyerek, “Belirli bir süre geçici olarak ta olsa Ankaraya da gitse yine Malatyada Malatyalıların gönlünde taht kurmuş bir hocamız. Malatyada Turgut Özal Üniversitesinin rektörlüğüne atanması sebebiyle kendisini ziyaret ettik. Kendilerine başarılarımızı, dileklerimizi ve desteklerimizi ilettik. Cenabı Allah çıkmış olduğu bu yolda kendisini muzaffer eylesin, muafak eylesin. Çok başarılı olacağına da canı gönülden inanıyorum şeklinde konuştu.
Rektör Prof. Dr. Karabulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İnşallah sizlerin ve tüm Malatyalıların desteğiyle üniversitemizi en güzel şekilde yöneteceğiz. Türkiyede sayılı üniversiteler arasına girmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Hep birlikte Turgut Özal ismine yakışır bir üniversite olunması için çalışacağız. Türkiye ve dünyadaki sayılı üniversiteler arasına girmek adına bilim ve akademik anlamda çalışmalar yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekilimiz Mehmet Beye de bu ziyaretinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
Konuşmaların ardından Milletvekili Fendoğlu ve Rektör Karabulut, üniversitede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık