Fendoğlundan Galericilere Teşekkür

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, galericiler sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Fendoğlundan Galericilere Teşekkür
  • 08 Temmuz 2018, Pazar 16:43
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, galericiler sitesi esnafıyla bir araya geldi.
Fendoğluna Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, parti yöneticileri, parti üyeleri eşlik etti.
MHPli Fendoğlu, seçim propaganda döneminde 3 kez geldiğini belirterek, 3ünde de aynı ve samimi içten duygularınızla beni kucakladınız. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Bu ilgi, alaka bizleri şımartmayacak. Aksine daha da çok kamçılayacak. Her an her yerde yanınızda olacağımı bunu bilin. Bir telefon kadar yakınım size. Her türlü derdinize de derman olmaya çalışırım. Yapacağımız çok iş var ama Malatya için haktan yana, milletten yana, doğruluktan yana ayrılmayacağımı da bir kez daha ifade ederim. Bu bir teşekkür ve nezaket ziyaretidir. Sizler vazifenizi yaptınız. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
MHPli Fendoğluna Galericiler hediye olarak kalem takımı hediye etti. Bu sırada MHPli Fendoğlu kalemi eline alarak, Çok güzel bir hediye. Dolma kalem, tükenmez kalem takımı. Allah nasip ederse, yasa da geçerse bu kalemle ilk imzalayacağımız yasada idam yasası olacaktır diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık