Fendoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP Malatya milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günatayı ziyaret etti.

Fendoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor
  • 05 Temmuz 2018, Perşembe 16:30
MHP Malatya milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günatayı ziyaret etti.
Ziyarete, parti üyeleri, parti yöneticileri, ocak üyeleri ve yöneticileri katıldı. Ziyarette ilk olarak konuşan Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, İnanın Malatyada 2nci milletvekilini çok küçük bir farkla kaçırdık. Bunu bütün kamuoyu biliyor ama buna da şükür edelim. Çünkü Elazığda ki kardeşimiz 80 oyla kaybetti. Urfada 2nci milletvekilimizi çok az bir oyla kaybettik. Elazığda da çıksaydı bizim Mehmet Bey kardeşimizin yükü azalırdı. Şimdi öyle bir durum oldu ki, Elazığı da üstlenecek, Malatyaya da üstlenecek belki Adıyamana da üstlenecek, Erzincanı da üstlenecek ifadelerini kullandı.
MHP milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu da bir çok arkadaşlarıyla beraber aynı havayı soluduklarını kaydederek, Solumasak bile aynı misyonun uşağıyız. Zevk alarak geldik. Seçim propaganda dönemi boyunca Nadir Ağabeyin söylediği gibi, dışarıdan çok büyük destekler oldu. Bu konuda ben de bire teşekkür mahiyetinde geldim karşınıza. Söylediği güzel dilekleri hep dikkate alıyorum. Her yerdeki dilekleri ve temennileri dikkate alıyorum. Bu konuda da hata yapma lüksüm de yok, yanlış adım atma lüksüm de yok. İnşallah cenabı Allah beni bu kutsal davada mahcup ettirmez. Alnımızın akı, başımız dik olarak karşınıza tekrar gelirim” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık