Fatma Şahin Bakan Gülü Ağırladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantepe gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gülü makamında ağırladı.

Fatma Şahin Bakan Gülü Ağırladı
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 19:09
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantepe gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gülü makamında ağırladı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın kendisine verdiği bakanlık görevinden sonra Gaziantepe geldiğini söyleyerek, “Gaziantepin büyük desteğiyle milletvekili olarak seçildim. Yeni sistemde bakan olarak görevlendirilince yasama görevim sona erdi, ama Gaziantepli hemşehrilerimize karşı elbette sorumluluklarımız var, yapılan her türlü hizmette yanlarında olacağım. Gaziantepin bir evladı olarak desteğimi vereceğim. Başta cumhurbaşkanımız olmak üzere, AK Parti iktidarları şehrimize her türlü desteği veren bir hükumettir. İnşallah bu destekler artarak devam edecektir. Gaziantepin 8inci milletvekili gibi hep beraber çalışacağız. Gaziantepe her gelen kentin nasıl büyüdüğünü nasıl geliştiğini görebiliyor. Çok değerli büyükşehir belediye başkanıma yaptığı güzel ve değerli hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Gaziantepe sunulan hizmet alanları bizim de göğsümüzü kabartıyor. Fatma Şahine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Bizim ekip, söz verip yapan bir ekiptir
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Adalet Bakanı olan Abdulhamit Güle görevinde başarılar diledi.
Şahin, “Hem şehir olarak hem de ekip olarak bakanımızın görevine devam etmesinin mutluluğunu yaşıyoruz, şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Şehrimiz hızla büyüdüğünden ihtiyaçları değişiyor, gelişiyor ve artıyor. Sizin liderliğinizde 24 Haziran seçimlerinde çok güzel bir sonuç aldık. Türkiye ortalamasının yüzde 10 üzerinde oyla hem cumhurbaşkanımızı hem de milletvekillerimizi seçtik. Kalkınma ‘yerelde başlar anlayışıyla Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyeler yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ne zaman başımız sıkışsa milletvekilleriyle birlikte sizden büyük destek alıyoruz. Yeni dönemde halkımıza 14 mega proje vaadimiz var. Bizim ekip, söz verip yapan bir ekiptir. Bu projeleri, sizin liderliğinizde birlikte yapacağız. Hem ülkemiz hem de şehrimiz güzel günlere kavuşacaktır. 2023 ve 2071 vizyonuna en yakın şehir Gazianteptir. Büyük bir güç ve pozitif gündemle yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Şahin günün anısına Bakan Güle hediye verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık