Faik Kocagöz Caddesi, Sökenin Yeni Yüzü Oldu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun Sökede asfaltlanmadık cadde, girilmedik sokak kalmayacak sloganıyla başlattığı alt ve üst yapı hamlesi tam gaz devam ediyor.

Faik Kocagöz Caddesi, Sökenin Yeni Yüzü Oldu
  • 25 Eylül 2018, Salı 8:53
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun Sökede asfaltlanmadık cadde, girilmedik sokak kalmayacak sloganıyla başlattığı alt ve üst yapı hamlesi tam gaz devam ediyor.

Aydınlılara daha iyi hizmet vermek için bürokratlarından mesai gözetmeksizin çalışmalarını isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı çalışmalar tam gaz devam ediyor.
Sökede devam eden çalışmaları yerinde takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli, Faik Kocagöz Caddesinin 3 mahalleyi kapsayan çok önemli bir proje olduğunu ifade etti.
Akkentli, “Kayas Caddesinin birleşiminden Mehmet Semerci Caddesine kadar 3 mahalleyi kapsayan bir bölgede çalışma yapıyoruz. Şu an hastane önünde refüj çalışması yapılıyor. Acil servisin giriş yönünde vatandaşlarımıza hem park alanı hem de trafiğin akışı için çift yönlü bir alan bıraktık. Büyükşehir yetkilileri ve hastane yönetimiyle yaptığımız toplantılarda çok büyük bir proje ortaya çıktı. Uzun zamandır çalışmalarımız sürüyor. Bu cadde Fevzipaşa, Konak ve Yenikent Mahallelerini içine alan uzun bir cadde. Faik Kocagöz Caddesinin Yenikent tarafını tamamlamıştık. Orada yeni bir cadde de açmıştık ama burası daha öncede olan bir caddeydi. Buranında trafik düzenlemesini yapıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu göreve geldiğinden beri yapılmadık yol bırakmıyoruz. Merkez dışı mahallelerimizde yolunu yapmadığımız yer kalmadı, merkezde de şu an Faik Kocagözü yapıyoruz. Bu cadde bitince programlanan çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Sökemize Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık