Eyüpsultandaki Kırkmerdiven Caddesi Yenileniyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydının ödüllü projesi ESTAM kapsamında Kırkmerdiven Caddesinde başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Eyüpsultandaki Kırkmerdiven Caddesi Yenileniyor
  • 04 Eylül 2018, Salı 10:39
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydının ödüllü projesi ESTAM kapsamında Kırkmerdiven Caddesinde başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Fahri Korutürk Caddesindeki çalışmaların bitmesinin ardından başlatılan çalışmalarda Kırkmerdiven Caddeside yenileniyor. Ekipler, Kırkmerdiven Caddesi üzerindeki çalışmalarını iki kısım halinde sürdürüyor.
Caddenin ilk kısmında alt yapı çalışmaları tamamlandı. Altyapısı tamamlanan kısımda taş döşeme işlemi gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte caddeye yeni aydınlatma sistemleri ve kent mobilyaları konulacak.

Başkan Aydın yakından takip ediyor
Kırkmerdiven Caddesinde çalışmalar büyük bir titizlikle devam ederken bir diğer çalışma da Kalanderhane Caddesi üzerinde başlatıldı. Burada da öncelikle caddenin altyapısı tamamlanıyor ardından üst kaplama işlemi gerçekleştiriliyor. Çalışmalar, Eyüpsultanlıların olduğu kadar ilçeye ziyarete gelen misafirlerin memnuniyeti ve daha konforlu bir ortamda ağırlanmaları açısından büyük bir önem taşıyor.
Başkan Remzi Aydın caddede yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Çalışma yapılan alanlarda sık sık incelemelerde bulunan Başkan Aydın vatandaşlarla ve esnafla da konuşup düşüncelerini alıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık