Esra Zeytin Sürücüoğlu: Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın Genel Kurulu 4 Ağustosta

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının Genel Kurulunun 4 Ağustos günü gerçekleştirileceğini ifade etti.

Esra Zeytin Sürücüoğlu: Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın Genel Kurulu 4 Ağustosta
  • 24 Temmuz 2018, Salı 15:57
AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının Genel Kurulunun 4 Ağustos günü gerçekleştirileceğini ifade etti.
AK Partide görev yapmak isteyenlere kapılarının her zaman açık olduğunu dile getiren Sürücüoğlu, Bizler AK Parti çatısı altında, büyük AK Parti ailesi adına görev yapıyoruz. Makam ve mevki için değil, hizmet için buralardayız. Bu ailenin bir ferdi olmaktan onur duyuyorum. Çalışmalarımıza hemen başladık. 4 Ağustos önümüzde Genel Merkez Kadın Kolları kongremiz var. Kongremizin ardından da AK Parti Kadın Kolları olarak yerel seçimlere çalışacağız. AK Parti çatısı altında kadın kollarında görev yapmak isteyen tüm arkadaşlarımıza kapımız açık. İnşallah hep birlikte bu çıtayı daha yukarlara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.Bize bu görevi tevdi eden, layık gören herkese ve daha önce görev yapmış, hizmet etmiş tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun. 4 Ağustosta gerçekleştireceğimiz Genel Merkez Kadın Kolları Kongremizde Kadın Kollarımız ile birlikte oluşturacağımız sinerjiye inanıyoruz diye konuştu.

19 yıl önce bugün

Sürücüoğlu, Siirtte okuduğu şiir bahanesiyle cezaevine konulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın, 19 yıl önce bugün Pınarhisar Cezaevinden tahliye olduğunu anımsattı.
Başkan Sürücüoğlu, Erdoğanın, vesayet odaklarına karşı milletle mücadele vererek Türkiyeyi süper lige çıkaracak sistemin ilk cumhurbaşkanı olduğunu belirtti.
Esra Zeytin Sürücüoğlu, Türkiyenin demokratikleşmesinde ise en büyük adımlardan biri cumhurbaşkanlığı konusunda atıldı. 2007de vatandaşın ‘evet dediği cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesine ilişkin anayasa değişikliğinin uyum yasası da 2010da hayata geçirildi. 2014 Ağustos ayında ise Erdoğan, halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı oldu.Vesayet odakları bu kazanım sürecinde ve sonrasında saldırılarını yeni ittifaklarla arttırdı. Milletin seçtiği Erdoğan hükümetini devirmek için devlet içine yapılan Paralel Devlet Yapılanması/FETÖ eliyle bu kez kirli planlar devreye sokuldu. 2012 yılının 7 Şubatında MİT Müsteşarı ifadeye çağrıldı. Ancak, asıl hedef Erdoğandı. Bunda da başarısız olununca 2013te çevre hassasiyeti kaşınarak Gezi olayları sahne aldı. Paralel devlet yapılanması bu kez şansını 17-25 Aralık yargı darbesi ile denedi. Bunu 15 Temmuz darbe girişimi izledi. Ancak vesayet odaklarının millet iradesini yok sayan girişimlerine Yenikapı ruhu ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile cevap verildi. 16 Nisan referandumu ve 24 Haziran seçimi sonucu demokratikleşme konusunda dev adımlar atıldı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan liderliğinde Türkiyenin 2023, 2053, 2071 hedeflerine yürüyüşü de emin adımlarla sürüyor ifadelerini kullandı. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık