Esonun Urge Projesine Destek

Eskişehir Bilecik Kütahya (EBK) Seramik Kümesi Yönetim Kurulu, Eskişehir Sanayi Odasını ziyaret etti.

Esonun Urge Projesine Destek
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 17:01
Eskişehir Bilecik Kütahya (EBK) Seramik Kümesi Yönetim Kurulu, Eskişehir Sanayi Odasını ziyaret etti.
Küme Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhekim Yakut, ESOnun Eskişehirin yapı malzemeleri sektörünü uluslararası alana açacak olan Uluslararası Rekabetçiliğin Desteklenmesi (URGE) projesine küme olarak destek vereceklerini belirtti. Ziyarette konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehirdeki iş kümeleri ile olan diyaloğun daha da artacağını belirterek “ESO ve kümelerimizi oluşturan firmalarımız bundan sonra daha çok projede ve iş birliğinde olacak. Ayrıca yeni kümelerin kurulması için çalışmalara başladık. Birlikte işbirlikleri geliştirmek şehrimiz sanayisi için oldukça önemli. Bu noktada bir URGE projesi olan ve şehrimizdeki ‘Yapı Malzemeleri Sektöründe Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi projesine kümemizin desteği oldukça önemli” dedi.
URGE Projesi dışında ESOnun başlattığı ve insan kaynakları veri tabanı oluşturma çalışmalarına da kümenin katkı sunabileceğini bildiren Kesikbaş, “ESOnun doğru çalışanları doğru işe yerleştirmek için başlattığı projede, seramik kümemiz firmalarının da çalışan ihtiyacı karşılanabilecek. Unutmamak gerekir ki ESOnun birinci önceliği şehrinin ve üyelerinin gelişimine katkı sunmak” diye ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık