Eskicinin Fırçasından

Burslı ressam Hülya Kocamaz tarafından açılan resim sergisi ilgi gördü.

Eskicinin Fırçasından
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 16:21
Burslı ressam Hülya Kocamaz tarafından açılan resim sergisi ilgi gördü.
Eskicinin fırçasından adlı resim sergisi Ördekli Kültür Merkerkezinde açıldı. 21 eserin yer aldığı serginin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Hülya Kocamaz, 3 yılda yaptığı yağlı boya resimleri sergiledi. Kocamaz, gençlere sanata teşvik etmek için bu sergiyi açtığını söyledi. Eserlerini yaparken Osmanlı İmparatorluğunun ilk başkenti olan Bursanın tarihî ve tabiî güzelliğinden ilham aldığını söyleyen sanatçı, 8 yıldır yağlı boya ile ilgileniyorum. Aynı zamanda fotoğraf ve grafik tasarımcıyım. Fakat resme aşıkım diyebilirim. Yağlıboya üzerinde kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Bu ilk sergim, diğer vilayetlerde de sergi açmayı planlıyorum. Şu ana birçok projem var. Çektiğim fotoğrafları resmetmek istiyorum. Ülkemizde sanat gerçekten yok olmaya ve değersizleşmeye başladı. Sanat yok olsun istemiyorum. İnsanların büyük, küçük demeden sergileri gezmesini adet haline getirmelerini istiyorum dedi.
Kocamaz, Hüzünlü resimleri ve fotoğrafları seviyorum. İlk sergim olduğu için karma bir çalışma yaptım. Benim sloganım eskicidir. Eski eşyaları ve duyguları çok seviyorum. Daha çok eski konuları seviyorum. Bu eserleri beğenen kişilere satacağım. Sattıkça da daha çok eser üretiyorum zaten. Sergimiz 7 Eylüle kadar açık kalacak diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık