Eski Futbolcu, Kıraathanesini Kariyer Müzesi Yaptı

Gaziantepte yaşayan eski futbolcu Ömer Varlık, kendisine ait kıraathaneyi futbol oynadığı dönemlerde formasını giydiği takımların renkleriyle olan fotoğraflarıyla donatarak bir kariyer müzesi yaptı.

Eski Futbolcu, Kıraathanesini Kariyer Müzesi Yaptı
  • 02 Ekim 2018, Salı 10:20

Gaziantepte yaşayan eski futbolcu Ömer Varlık, kendisine ait kıraathaneyi futbol oynadığı dönemlerde formasını giydiği takımların renkleriyle olan fotoğraflarıyla donatarak bir kariyer müzesi yaptı.
Gaziantepli eski futbolcu Ömer Varlık, 1957den 1985 yılına kadar futbol oynadığı dönemdeki fotoğraflarını kıraathanesinin duvarlarına asarak, mekanı bir kariyer müzesi olarak halka açtı. Ömer Varlıkın futbol oynadığı dönemde forma giydiği takımlarla çekilmiş olan fotoğraflarının yer aldığı kıraathanede, birlikte forma giydiği Talat Özkarslı, Celal Doğan ve Ahmet Uzer gibi Gaziantepin tanınmış isimlerinin de gençlik fotoğrafları bulunuyor.

Futbol oynadığım dönemle ilgili fotoğraflarımı bularak kariyer müzemi yaptım
28 yıllık futbol hayatına ait önemli anların fotoğraflarından kendi kariyer müzesini yaptığını belirten Varlık, Ben 1985 yılında futbolu bırakıp emekli olduktan sonra boş gezmemek için bir yerim olsun diye kıraathane açtım. Burayı açtıktan sonra da sporla çok ilgili olduğum için futbol oynadığım dönemle ilgili bütün fotoğraflarımı buldum. Sadece kendi fotoğraflarım olunca bana tatlı gelmedi. Kendimle beraber şehrin bilinen ve tanınan isimlerinin de fotoğraflarını buldum. Eski takım arkadaşlarımdan da fotoğraflarını istedim ve kıraathanemin duvarlarına monte ettim ve ortaya böyle güzel bir şey çıktı dedi.

Buraya eskiden futbolcu olan babasını, dedesini görmeye gelenler bile var
Dışarıdan bir müze gibi görünen kıraathanesinde kendisi dışında pek çok kişinin daha fotoğraflarının bulunduğunu söyleyen Varlık, Bazen burada fotoğrafı olan kişilerin çocukları, torunları yani buraya babasını, dedesini görmeyen kişiler de gelip onların gençlik hallerini görebiliyor. Çünkü çok eski fotoğraflar da var burada diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık