Esenlerde Bin Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı

Esenler Belediyesinin her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninde bin çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Çocuklar sünnet kıyafetlerini Başkan Göksunun elinden aldı.

Esenlerde Bin Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı
  • 11 Temmuz 2018, Çarşamba 19:45
Esenler Belediyesinin her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninde bin çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Çocuklar sünnet kıyafetlerini Başkan Göksunun elinden aldı.
Esenler Belediyesi her yıl düzenlediği “Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında bu yıl da, bin çocuk için sünnet şöleni düzenledi. Dörtyol Meydanında gerçekleşen şölene Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksunun yanı sıra aileler ve çocuklar katıldı. Başkan Göksu, iki yaşın üstündeki çocukları kapsayan sünnet organizasyonunda, erkekliğe ilk adımı atmaya hazırlanan çocuklara sünnet kıyafetleri dağıtarak bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Birbirinden renkli programların yer aldığı şölende çocuklar, konserler ve animasyon gösterileriyle unutamayacakları bir gün geçirecek.
“Gelecek Türkiyenin geleceğin mimarlarını sünnet ettiriyoruz”
Bu şöleni her yıl yaptığını ifade eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu “Biz şimdiye kadar 12.000 çocuğu sünnet ettik. Bu senede bin çocuğumuzu sünnet edeceğiz. Esenlerde bu anlamda bir gelenek oluştu. Bu Esenler halkının ve Belediyesinin birleşmesi, bütünleşmesi adına önemli bir etkinlik ama her şeyden önemlisi gerçekten çocuklarımızı sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sünnet ettirmemizdir. Bu anlamda da imkan kısıtlığı yaşayan her aileye bu imkanı hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızı da gelecek Türkiyenin geleceğin mimarlarını bu sağlıklı ortamda sünnet ettirmenin huzurunu yaşıyoruz. Çocuklarımıza güzel bir ömür diliyorum, ailelerini de tebrik ediyorum” dedi
Çocuklar, Esenler Belediyesinin anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşu ve hastanelerde önceden belirlenen gün ve saatlerde, hijyenik şartlar altında, uzman doktorlar tarafından sünnet edilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık