Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu Evcilik Oyununu Sahnelendi

Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından “Evcilik Oyunu” adlı tiyatro sahnelendi.

Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu Evcilik Oyununu Sahnelendi
  • 19 Ağustos 2018, Pazar 10:55
Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından “Evcilik Oyunu” adlı tiyatro sahnelendi.
Her ay bir tiyatro oyunu sahneleyecek olan Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kültürel ve sosyal faaliyetlere renk katıyor.
Adalet Ağaoğlunun yazmış olduğu Yönetmenliğini tiyatro sanatçısı Kubilay Penbeklioğlunun yaptığı Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen tiyatro sahnesi büyük beğeni topladı.
Adalet Ağaoğlunun 1960lı yılların başında yazdığı oyunun konusu, kadın erkek ilişkilerini ele almakta ve bu ilişkilerin topluma nasıl yansıdığını anlatmaya çalışmakta. Hikâyenin başka bir yönü de 60 yıllarda kadınların toplumdaki rolleri ile günümüzdeki rolleri arasındaki farkı açıkça sunmasıdır.
Tiyatro oyununu izleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy oyun sonunda yaptığı açıklamasında; “Arzuladığımız tablo bu. 4,5 yılda Erzincanda kültürel faaliyetler adına çok şey yaptık. Biz Erzincanı sosyal ve kültürel alanda daha ileriye taşımak istiyoruz. Bunun öncülüğünü de mutlak suretle belediye yapmalıdır dedik. Ciddi bir yol kat ettik. Bunları herkese iletmemiz lazım. Bugün burada sadece Erzincan Belediyesinin bir kültürel faaliyetini seyretmiyorsunuz, Erzincan Belediyesi Tiyatro Ekibinin bir oyununu izledik. Erzincan tiyatro ekibinin kurması için ne gerekiyorsa yaptık. Anlıyorum ki geldiğimiz nokta gerçekten güzel. Ben tüm ekibe teşekkür ediyorum. Erzincanlı hemşehrilerimize her ay tiyatro ekibimizle bir mesaj vereceğiz. İyi ki gelip izlediniz, bu işe destek veren gönül verenler seyircilerdir. İnşallah bundan sonra ki programlarda bu arkadaşlarımıza destek verirsiniz. İnşallah şehrimiz bu çalışmalarla daha yaşanabilir bir şehir olacaktır. ” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık