Erü Rektörü Çalışa Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalışa tebrik ziyaretleri sürüyor.

Erü Rektörü Çalışa Tebrik Ziyaretleri Sürüyor
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 9:54
Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalışa tebrik ziyaretleri sürüyor.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti 25. Dönem Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ile Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalışa ‘hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Rektör Prof. Dr. Çalışa yeni görevinde başarılar diledi.
AK Parti Milletvekili Karayel, Türkiyenin 10 araştırma üniversitesinden biri olan Erciyes Üniversitesinin yaptığı bilimsel çalışmalarla ulaştığı konumun kendilerini memnun ettiğini ve Rektör Çalış ile Erciyes Üniversitesinin daha iyi yerlere geleceğini söyledi.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ise AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti 25. Dönem Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ile İl Kadın Kolları yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuşmasında gerek üniversitelerinin, gerek Kayserinin, gerekse Türkiyenin gelişimi adına şehrin siyasetçileri, bürokratları, sanayicileri, işadamları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişare içerisinde olacaklarını kaydeden Rektör Çalış, bu manada Kayseri Milletvekillerinin desteklerine her zaman güvendiklerini söyledi.
Ziyaretin sonunda Rektör Çalış, misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık