Erü Rektörü Çalış, Taumu Ziyaret Etti

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, ERÜ Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (TAUM)u ziyaret etti.

Erü Rektörü Çalış, Taumu Ziyaret Etti
  • 30 Ekim 2018, Salı 13:24
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, ERÜ Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (TAUM)u ziyaret etti.
Ziyarette, TAUM Müdürü Prof. Dr. Uğur Şahin, merkezin çalışması ve merkezde bulunan cihazlar hakkında Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalışa bilgiler verdi.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, başta üniversitelerindeki araştırmacılar olmak üzere, kurum dışındaki araştırmacıların da teknolojik ve diğer alanlarda yapacakları çalışmalara teknik destek sağlamak amacıyla kurulan merkezlerinin, son yıllarda alınan yeni cihazlarla farklı alanlarda da analiz yapacak düzeyde teknik donanım bakımından güçlendiğini kaydetti.
Rektör Çalış, üniversite dışındaki kamu kurum ve kuruluşlarıyla özel teşebbüs kuruluşlarından gelen analiz, ölçüm ve tetkikleri de yapan merkezlerinin, sanayiciye, özel teşebbüse daha çok fayda sağlaması için çaba sarf edeceklerini söyledi.
Rektör Çalışa TAUM ziyaretinde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Adem Kalınlı ve Öğr. Gör. Murat Yenisu da eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık