Erkoç: Bayramlarımız Bayram Gibi Olsun

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kurban Bayramı arifesinde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Erkoç: Bayramlarımız Bayram Gibi Olsun
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi 15:38
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kurban Bayramı arifesinde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Başkan Erkoç, Kıbrıs Meydanındaki esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Erkoç, esnafın yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlarla da bayramlaşarak sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Kahramanmaraşlıların bayramını kutlayan Erkoç, Kurban Bayramı öncesi kentte huzurun hakim olduğunu, daha huzurlu bir Kahramanmaraş için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi. Başkan Erkoç, “Bayram arifesinde Kahramanmaraşımızın çarşılarında geziyoruz. Allaha hamdolsun vatandaşlarımız büyük bir mutluluk inde alışverişlerini yapıyorlar. Kentimizde de huzur hakim ve büyük bir bayram sevinci var. Allah bugünümüzden geri koymasın bizi. Daha huzurlu ve daha müreffeh bir Kahramanmaraş için yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Kentimiz ülkemizin kadim medeniyet şehirlerinden birisi. Ülkemize karşı küresel savaşa karşı büyük bir dik duruş var. Esnafımız özellikle fiyatlara direnerek zam yapmadığını görüyoruz. Sütçü imamın torunları milli duruşu gösteriyor. Bu kahraman şehir kurtuluş savaşta da, 15 Temmuzda ve 2 haftadır süren küresel ekonomik savaşa karşı dik durmaktadır. Birlik ve beraberliğimizin artmasını ve dayanışmanın artmasını bekliyorum. Bayramlarımız bayram gibi ola inşallah, bayram tadında bayramımız olsun” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık