Ergenenin Yeni Müftüsü Görevine Başladı

Ergenenin yeni müftüsü Ali Osman Bayrak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yükseli makamında ziyaret etti.

Ergenenin Yeni Müftüsü Görevine Başladı
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 16:11
Ergenenin yeni müftüsü Ali Osman Bayrak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yükseli makamında ziyaret etti.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yükseli önce ki gün Ergene İlçesine yeni atanan İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak ziyaret etti. Başkan Yüksel İlçe Müftüsü Bayraka yeni görevinde başarılar diledi.
Ergene İlçesine yeni atanan İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak önce ki gün Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yükseli makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İlçe vaizi Ramazan Tutal ve Marmaracık Merkez Camii İmam Hatibi Muhsin Değirmenci de yer aldı.
Gerçekleşen ziyarette Başkan Yüksel belediyenin yapmış olduğu ve devam eden projeleri hakkında İlçe Müftüsü Bayraka bilgiler verdi. Müftü Bayrak Ergene Belediyesinin yapmış olduğu projeleri yakından takip ettiğini ve bu projeleri takdirle karşıladığını belirtti.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gerçekleşen ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek misafirlerine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık