Ergene Belediyesinin Çok Amaçlı Düğün Salonu Projesi Devam Ediyor

Ergene Belediyesinin, Esenler Mahallesinde başlattığı düğün salonu inşaatının çalışmaları devam ediyor.

Ergene Belediyesinin Çok Amaçlı Düğün Salonu Projesi Devam Ediyor
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 12:07
Ergene Belediyesinin, Esenler Mahallesinde başlattığı düğün salonu inşaatının çalışmaları devam ediyor.
Ergene Belediyesinin mahallelerde sürdürdüğü hizmet çalışmaları devam ediyor. Esenler Mahallesinde de düğün salonu inşaatının bu yıl tamamlanarak hizmete girmesi ön görülüyor. Düğün salonu projesinin halkın ihtiyacı fazlasıyla karşılayacak şekilde dizayn edileceği öğrenildi.
2018 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak olan Çok Amaçlı Düğün Salonu Projesinin 918 metrekare alanda 500 kişilik mini anfi açık hava etkinlik alanı, eğlence alanı, gelin odası, mutfak, depo ve tuvalet alanları bulunduğunun bilgisi kaydedildi.
Başkan Yüksel ‘Durmak Yok Yola Devam
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptığı açıklamada, “Seçim öncesinde verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ergenemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Gerçekleştirme imkanı bulduğumuz hizmetlerin yanı sıra çizimleri tamamlanmış projeleri de sırasıyla tamamlamaya gayret ediyoruz. Yeni projelerle birlikte geleceğin modern Ergenesini kurmak için gayret sarf ediyoruz. Bu doğrultuda düğün salonu ihtiyacı olan Pınarbaşı mahallemize düğün salonunu kazandırırken diğer mahallelerimizde yapım çalışmalarına başladık. Bu salonlar sadece düğün salonu olarak da kullanılmayacak. Çok amaçlı salon olarak kullanılabilecek ve mahalle halkına hizmet verecek alanlar olacak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık