Ergene Belediyesi Marmaracık Mahallesine Park Yapacak

Tekirdağ Ergene Belediyesi tarafından Marmaracık Mahallesinde yapılması planlanan yeni park projesinin ihalesi tamamlandı.

Ergene Belediyesi Marmaracık Mahallesine Park Yapacak
  • 31 Temmuz 2018, Salı 16:33
Tekirdağ Ergene Belediyesi tarafından Marmaracık Mahallesinde yapılması planlanan yeni park projesinin ihalesi tamamlandı.
Ergeneyi her geçen gün daha da güzelleştirme adına çalışmalar yapan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ergenenin mahallelerine yapılan yeni oyun parkları ile çocuklar gönüllerince eğlenirken aileler de yeşil doğanın tadını çıkarıyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mahallelere kazandırdığı güzel parklara şimdi yeni birini daha ekliyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Marmaracık Mahallesine yeni yapılacak olan park projesi için çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak.
Toplam 6 bin 700 metrekare alan üzerine yapılacak olan yeni parkta 3 bin 380 metrekare yeşil alan olacak. Bin 700 metrekare beton yol, 580 metrekare yürüyüş yolu, çocuklar için 645 metrekare kauçuk oyun alanı, 13 adet kamelya, 50 adet oturma bankı, 1 adet çay ocağı, bay, bayan ve engelli tuvaleti, alan içinde bulunan bin 200 ağaca ek olarak bin 827 adet ağaç, oyun grupları, spor aletleri, trambolinler, engellilere yönelik aletler, aydınlatma ve sulama sistemleri yapılarak parkın etrafı beton duvarlar ile çevrilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık