Ereğli Belediyesinden Süt İkramı

Konyanın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından sabahları vatandaşlara süt ikramı yapılıyor.

Ereğli Belediyesinden Süt İkramı
  • 25 Eylül 2018, Salı 13:38
Konyanın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından sabahları vatandaşlara süt ikramı yapılıyor.
Süt üretiminde Türkiyede birinci sırada olan Ereğli ilçesinde belediye tarafından sabahları vatandaşlara süt dağıtımı yapılıyor. Sütün Ereğli için önemine değinen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Ereğlimiz Türkiyenin en önemli süt üretim merkezidir. 20ye yakın işletmenin bulunduğu şehrimizde süt ve süt ürünleri üretimi ekonomimizin en önemli kollarından birisidir. Bu anlamda süt üretiminde Ereğlimiz 1. sıradadır. Ereğli Belediyesi olarak değerlerimize sahip çıkmaya ve katkı sunmaya devam ediyoruz. Süt şehrinde sağlık için süt için sloganıyla yürüttüğümüz projemizde hemşehrilerimize sabahları süt ikramında bulunuyoruz. Böylece şehrimiz için önemli bir değeri ön plana çıkararak sağlıklı bir yaşam için sütün ne kadar önemli olduğunu anlatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Üreten bir toplum geleceğe daha da güvenle yürüyebilir”
Başkan Özgüven, “Daha değerli bir Ereğli için gayretle, sevgiyle, samimiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda üretimin gelişim için öneminin bilinciyle projelerimizi oluşturuyoruz. Üreticilerimizin her zaman yanında olarak gereken her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Ancak üreten bir toplum geleceğe daha da güvenle yürüyebilir. Bu nedenle Ereğlimizde üretime ve üreticilerimize her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık