Ereğli Belediyesinden Çocuklara Hediye

Konyanın Ereğli İlçe Belediyesi, Kuran kursuna giden çocuklara isimlerine özel yaptırılan kalem dağıttı.

Ereğli Belediyesinden Çocuklara Hediye
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 17:05
Konyanın Ereğli İlçe Belediyesi, Kuran kursuna giden çocuklara isimlerine özel yaptırılan kalem dağıttı.
Ereğli Belediyesi, camilerde yaz tatili boyunca Kuran kurslarını takip eden çocukların isimlerine özel yaptırılan 5 bin adet kalemin dağıtımını gerçekleştiriyor.
Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı açıklamada, Çocuklarımız bizim en değerli varlığımızdır. Çocuklarımızı önemsiyor ve onlara değer veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bunu hak ediyor. Onların kişisel gelişimlerine yönelik hizmetleri yapmaya özen gösteriyoruz. En önemlisi de eğitim, belediye olarak eğitime olabildiğince destek oluyoruz. ‘Ağaç yaşken eğilir prensibimizle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca yaz tatili boyunca camilerimizde Kuran-ı Kerim eğitimi alan çocuklarımıza isimlerine özel kalem dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Duyarlılık göstererek dini eğitimlerini almak üzere yavrularını camilere gönderen ailelerimizi tebrik ediyorum. Belediye olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte de çocuklarımızın kişisel gelişimlerine ve eğitimlerine yönelik hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Uygulamadan dolayı mutluluklarını dile getiren çocuklar ise Belediye Başkanı Özkan Özgüvene teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık