Ereğli Belediyesinden Çocuk Atölyesi

Konyanın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında oluşturduğu Çocuk Atölyesi törenle açıldı.

Ereğli Belediyesinden Çocuk Atölyesi
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 17:33
Konyanın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında oluşturduğu Çocuk Atölyesi törenle açıldı.
Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüvenin katılımıyla Çocuk Atölyesi Oğuz Ata Tesislerinde açıldı. Çocuk Atölyesi, 2 Temmuz-1 Eylül tarihlerinde 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek.
Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Çocuk Atölyesinin açılışında yaptığı açıklamada, Ereğli Belediyesi olarak fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyecilikte, insana dokunan hizmetlerde de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Burada çok güzel bir tablo var, bu tabloyu da oluşturan ana temamız çocuklarımız. Onların gözlerindeki mutluluk, ışıltı bize verilen en güzel armağan, bizim motivasyon kaynağımızdır. Yaz tatilinde çocuklarımızın oyun oynarken öğrenecekleri, eğitim alacakları Çocuk Atölyesini hizmete açıyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz eşliğinde bir sera ve çamur atölyesi kurmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız burada çiçek yetiştirecek, sulayacak, toprakla haşır neşir olacak ayrıca diğer argümanlarımızla bir kamp, yaz okulu havasında vakit geçirecekler. Tüm bunların yanında Zeka ve Akıl Oyunları Atölyesi, Sosyal Beceri Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Hayata Dair Her şey Atölyesi ile Oyun ve Sportif Faaliyetler Köşesi de yer alacak. Çocuk Atölyemiz ile amaçladığımız bu yaşlarda çocuklarımızın kendi başına kalmayı ve bir şeyler üretebilmelerini aşılamaktır” şeklinde konuştu.

“Eğitime önemli ölçüde destek oluyoruz”
Başkan Özgüven, “Belediye olarak park ve oyun alanlarımızı geniş tutmaya, çocuklarımıza bu imkanları sunmaya çalışıyoruz. Eğitimlerine destek olmaya gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda eğitim-öğretim yılı içerisinde İki Bine yakın öğrencimizi Konya Kültür Merkezine götürerek, Bilimi yerinde inceleme fırsatı sunduk, okullarına çeşitli yatırımlar yaparak eğitime önemli ölçüde destek oluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Çocuk Atölyesinin şehrimize, çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık