Ereğli Belediyesi Osbde Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Konyanın Ereğli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi (OSB)nde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Ereğli Belediyesi Osbde Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor
  • 30 Ekim 2018, Salı 15:09
Konyanın Ereğli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi (OSB)nde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.
Alt yapısıyla üst yapısıyla daha değerli bir Ereğli için çalıştıklarını ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Ereğli Organize Sanayi Bölgemizde sıcak asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. OSB, bir taraftan yeni girişimcilerimizle istihdam ve katma değer oluşturacak işletmeler kurulmasıyla, bir taraftan da alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımızla her geçen gün bölgenin yatırımcıyı cezbeden gözde OSBler arasında yerini alıyor. Buna örnek olarak 800 kişinin çalışacağı Bisküvi Şekerleme Fabrikasından sonra istatistiksel verilere göre ilçe bazında süt üretiminde Türkiyede birinci olan şehrimizde yaklaşık günlük üretilen bin 200 ton sütün yaklaşık 1/3ü olan günlük 350 ton sütü işleyecek bir tesisimizde önümüzdeki aylarda hizmete girecek. Bu anlamda şehrimizin ekonomik gelişimi açısından önem arz eden yatırımlar devam ediyor. Ereğli Belediyesi olarak bu yatırımların şehrimize gelmesinde öncü olmak bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Ayrıca OSBnde yürüttüğümüz alt yapı ve sıcak asfaltlama çalışmalarımızda en kısa zamanda tamamlanacaktır. Böylece bu kalıcı hizmetimizle daha modern bir OSBne kavuşmuş olacağız. Daha değerli bir Ereğli için gayretle, sevgiyle, samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık