Ereğli Belediyesi Kitap Fuarı Düzenliyor

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kitap fuarı düzenliyor.

Ereğli Belediyesi Kitap Fuarı Düzenliyor
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 14:02
Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kitap fuarı düzenliyor.
Kdz Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 22 Eylül-22 Ekim 2018 tarihleri arasında ‘Kitap Fuarı düzenleyecek . Fuar kapsamında açılışa özel 1000 adet ücretsiz kitap dağıtılacak. Fuara katılacak olan ünlü yazarlar, şairler bu tarihler arasında ‘İmza Günleri, Söyleşi ve Şiir Dinletisi gerçekleştirecek. Program kapsamında, 22 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 18.30da Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan Amfi Tiyatroda bir konser verecek.
Fuara katılarak kitaplarını imzalayacak, söyleşi ve dinletilere katılacak isimler ve katılım tarihleri şu şekilde: 26-27 Eylül tarihlerinde Sinan Yağmur, 28 Eylül Mustafa Anayurtlu ve Müjde Aklanoğlu, 29 Eylül Metin köse, 30 Eylül Yavuz Bahadıroğlu, 2-3 Ekim Çağlayan Yılmaz, Emrullah Özdemir, Tarkan Suçıkar, Ahmet Haldun Terzioğlu, 5 Ekim Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil, 6 Ekim Vehbi Vakkasoğlu, 8 Ekim Yusuf Piliç, Dilara Keskin, Emre Gül ve Koray Yersüren, 10 Ekim Kahraman Tazeoğlu, 13 Ekim Hasan Ali Toptaş, 15 Ekim Birsen Ekim Özen.
Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tüm halkı kitap fuarına davet etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık