Ereğli Belediye Başkanlığı Koşusu Gerçekleşti

Konya Ereğli Belediye Başkanlığı Koşusu Adana Yeşiloba Hipodromunda gerçekleşti.

Ereğli Belediye Başkanlığı Koşusu Gerçekleşti
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 12:28
Konya Ereğli Belediye Başkanlığı Koşusu Adana Yeşiloba Hipodromunda gerçekleşti.
8 koşulu Adana yarış programının en önemli koşusu olma özelliğine sahip olan Konya Ereğli Belediye Başkanlığı Koşusu Adana Yeşiloba Hipodromunda gerçekleştirildi. 6 safkan İngiliz atının katıldığı mücadeleyi, Yakup Elğaçın sahibi olduğu Yavuz Çiftçi tarafından yetiştirilen 4 yaşındaki al kısrak Flashing Girl (Luxor - Umutlu / Strike The Gold) isimli safkan, jokeyi Ali Kaçmaz ile kazanmayı başardı.
Ereğlinin İngiliz atlarının yetişme merkezi olduğunu belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Şehrimiz at yetiştiriciliği konusunda önemli bir merkezdir. Birçok at çiftliği bulunan Ereğlimizde şampiyon atlar yetişmektedir. Ereğli Belediyesi olarak değerlerimize sahip çıkarak yaşatmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlamda her yıl Konya Ereğli Belediye Başkanlığı Koşusu düzenliyoruz. Bu yıl yapılan koşuda birinciliği elde eden atın sahibi Yakup Elğaç, yetiştiren Yavuz Çiftçi ve jokey Ali Kaçmazı tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık