Erdemoğlu Ailesinden Yeni Hizmet Halkaları

Erdemoğlu ailesi tarafından Adıyaman ili Besni ilçesinde yaptırılan Servi Erdemoğlu Taziye evi ve yenilenerek genişletilen Mehmet Erdemoğlu Cami yapılan törenle açıldı.

Erdemoğlu Ailesinden Yeni Hizmet Halkaları
  • 29 Eylül 2018, Cumartesi 12:51
Erdemoğlu ailesi tarafından Adıyaman ili Besni ilçesinde yaptırılan Servi Erdemoğlu Taziye evi ve yenilenerek genişletilen Mehmet Erdemoğlu Cami yapılan törenle açıldı.
Törene Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Adıyaman Milletvekilleri, İbrahim Halil Fırat ve Muhammed Fatih Toprak, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, Mahmut Erdemoğlu, anneleri Servi Erdemoğlu, Erdemoğlu ailesinin üyeleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Erdemoğlu Ailesi doğup büyüdükleri memleketi olan Besniye sosyal sorumluluk projelerini uygulamaya devam ediyor. Daha önce hizmete açtığı okullar, sağlık ocakları, yurtlar, taziye evleri ve daha birçok hayır işlerini yeni halkalar eklemeye devam ediyor. Erdemoğlu Holding Onursal Başkanı Mehmet Erdemoğlunun Besni ilçesine ilk yaptırdığı cami yeniden restore edilerek kapasitesi iki katına çıkarıldı ve alt bölümüne de Servi Erdemoğlu adına taziye evi yapılarak hizmete açıldı.
Törene Erdemoğlu ailesinin yanı sıra protokol üyeleri ve halk katıldı. Açılış töreninde yapılan konuşmaların ardından yenilenen Mehmet Erdemoğlu camisinde Cuma namazı kılındı. Cami açılışında bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Besni İlçesinin ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde karışılamaya devam edeceklerini belirterek, “Babamız Rahmetli Mehmet Erdemoğlunun Besniye ilk yatırımı olan Caminin yetersiz kalması üzerine kapasitesini iki katına çıkardık ve restorasyonunu tamamlayarak halkımızın hizmetine açıyoruz. Yine caminin alt kısmında annemiz Servi Erdemoğlu adına yaptırdığımız taziye evini de bugün halkımızın hizmetine açıyoruz. Haftaya Adıyamanda yaptırdığımız Taziye evini ve ondan sonra da Besni ilçemize yaptırdığımız Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Fakültesinin açılışını yapacağız. Sosyal sorumluluk kapsamında hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz” dedi.
Daha sonra Servi Erdemoğlu Taziye evinin açılışı yapıldı ve Besni Eğitim Bayramı etkinliklerine geçildi.
Öte yandan Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından düzenlenen ilkokul, ortaokul ve liseler arası bilgi yarışması yapıldı. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere Mehmet Erdemoğlu Vakfı adına birer altın hediye edildi. Yarışmanın akabinde Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlunun katıldığı bir söyleşi yapıldı. Söyleşide İbrahim Erdemoğlu çocukluk yıllarından günümüze kadar başarı hikayesini anlattı. Gençlere tavsiyelerde bulundu. Karşılıklı soru ve cevaplardan sonra plaket takdimleri yapıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık