Erdemoğlu Ailesi Güneydoğunun En Büyük Taziye Evini Adıyamana Yaptı

Adıyamanın Besni ilçesi başta olmak üzere Türkiyenin çeşitli illerinde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okullar, öğrenci yurtları, taziye evleri yapan Erdemoğlu Ailesi, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük taziye evini Adıyamana yaparak hizmet halkasına bir yenisini ekledi.

Erdemoğlu Ailesi Güneydoğunun En Büyük Taziye Evini Adıyamana Yaptı
  • 07 Ekim 2018, Pazar 14:40
Adıyamanın Besni ilçesi başta olmak üzere Türkiyenin çeşitli illerinde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okullar, öğrenci yurtları, taziye evleri yapan Erdemoğlu Ailesi, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük taziye evini Adıyamana yaparak hizmet halkasına bir yenisini ekledi.
Erdemoğlu Holding Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu adına Adıyamanda yaptırılan bölgenin en büyük taziye evi hizmete açıldı.
Taziye Evinin açılışına Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Erdemoğlu Holding Başkan Vekili Ali Erdemoğlu, Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Adıyaman Mehmet Erdemoğu Taziye açılış töreninde bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, imkanlar elverdiği sürece bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Erdemoğlu, “Rahmetli babamızın bizlere yol gösteren birçok sözleri vardı. Servetin sınırı yoktur mükafatı vardır diye bize öğüt vermiştir. Bizlerde onun açtığı bu yolda gücümüzün yettiği, imkanlarımızın el verdiği oranda ülkemize, devletimize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız sürece de babamızın bu emrini sonuna kadar yerine getirmeye çalışacağız. Şu anda açılışını yapacağımız Mehmet Erdemoğlu Taziye evi Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki en büyük en modern taziye evidir diyebiliriz. Adıyaman ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ”dedi.
Doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren Erdemoğlu ailesine yaptıkları modern taziye evi için teşekkür eden Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, “ Erdemoğlu ailesinin geçen hafta Besni Eğitim Bayramında ilçeye kazandırdıkları bir hayrın açılışı vardı. Yine önümüzdeki günlerde Erdemoğlu Ailesinin Besni ilçemize kazandırdığı Fakültenin açılışını yapacağız. Görünen o ki Erdemoğlu ailesi hayır işleri konusunda artık Besniye sığmıyor. Ben İnanıyorum ki, Erdemoğlu ailesinin hayır işleri Merhum babaları Mehmet Erdemoğlunun vasiyetleri doğrultusunda bundan sonra da devam edecektir. Hayırsever ailemize Adıyaman adına teşekkür ediyor, hayırlı hizmetlerinin devamını diliyorum ”şeklinde konuştu.
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise, “ Daha önce farklı illerde yatırımlar yapan Erdemoğlu ailesine Adıyamana da yaptığı bu yatırım için teşekkür ederim. Erdemoğlu Ailesinin Besnide çok güzel yatırımları bulunuyor. Buradaki yatırımı da bir dal uzantısı olarak görüyoruz.. Böyle güzel bir eseri ihtiyaç olan bir mahallemize kazandıran Erdemoğlu ailesine çok teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı.
Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, “Erdemoğlu ailesi, Gaziantepte camiler, külliyeler, okullar, Besnide Üniversiteler ve diğer önemli yatırımlar gibi hep hayır içerisindeler. Ülkemize ve Bölgemize yaptıkları katkılardan dolayı Cenabı Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.
Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutderede yaptığı konuşmasında, Erdemoğlu Ailesine Adıyamana kazandırdıkları bu taziye evinden dolayı teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından Mehmet Erdemoğlu Taziye Evinin açılışı yapıldı, dualar okundu ve taziye evi gezildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık