Erdemlide Yeni Adliye Binası Bu Yıl Hizmete Girecek

Mersinin Erdemli ilçesine inşaatı devam eden yeni adliye binasının bu yıl içerisinde hizmete gireceği bildirildi.

Erdemlide Yeni Adliye Binası Bu Yıl Hizmete Girecek
  • 11 Eylül 2018, Salı 10:48
Mersinin Erdemli ilçesine inşaatı devam eden yeni adliye binasının bu yıl içerisinde hizmete gireceği bildirildi.
Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Durmuş Ali Korakocayı ziyaret ederek yeni görevinin ve yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ziyarette konuşan Yeşilboğaz, yargının üç sacayağı olan hakim, savcı ve avukatların ortak hedefinin hukuk devleti oluşturmak ve yargının bağımsızlığını sağlamak olduğunu belirterek, “Yargıda birçok sorun çözüm bekliyor. Sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için yargının kurucu unsurlarının birlikte mücadele etmeleri gerekmektedir” dedi.
Yeşilboğaz ayrıca, Erdemlide inşaatı devam eden yeni adliye binasının 2018 yılı içerisinde hizmete gireceğinin bilgisini verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Korakoca ise yeni adli yılda mesleki sorunların çözümünde Mersin Barosu ile birlikte hareket etmeyi önemsediklerini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık