Erdemli Belediyesinin Okulları Desteği Sürüyor

Erdemli Belediyesi, eğitim kurumlarına verdiği destek kapsamında 75.Yıl Anaokulunda boya tamirat işlerinin yanı sıra çevre düzenlemesi çalışması yaptı.

Erdemli Belediyesinin Okulları Desteği Sürüyor
  • 04 Eylül 2018, Salı 10:32
Erdemli Belediyesi, eğitim kurumlarına verdiği destek kapsamında 75.Yıl Anaokulunda boya tamirat işlerinin yanı sıra çevre düzenlemesi çalışması yaptı.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yapmaya devam edeceklerini belirterek, ilçe tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini savundu. Yapılan hizmetlerin belediyenin eğitim öğretime verdiği önemin büyüklüğünü ortaya koyduğunu kaydeden Tollu, eğitimin kaliteli olmasının kaliteli hizmetle doğru orantılı olduğunu belirterek, 75.Yıl Anaokulunun tadilat ve boya-badana dışında hizmet ihtiyacı bulunan çevre düzenlemesini de gerçekleştirdiklerini söyledi.
Eğitime desteklerinin artarak devam ettiğini dile getiren Tollu, öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti. Tollu, “Ekiplerimiz yeni eğitim yılı başlamadan taleplerini ileten okullarımızda bir çalışma programı belirledi ve bu kapsamda bu hafta 75.Yıl Anaokulunun boya-badana tadilat işlerini gerçekleştirdi. Bu okulumuzda çevre düzenlemesi çalışmalarımız ise tamamlandı. Öte yandan birçok mahallede de okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. En kısa zamanda o okullarımızın da ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bundan sonrası için de bu hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık