Erdemli Belediyesinden Okullara Badana Boya Hizmeti

Erdemli Belediyesi, Çeşme Mahallesinde bulunan anaokulunun iş ve dış cephesinin tadilat ve boya-badana işlerini gerçekleştirdi.

Erdemli Belediyesinden Okullara Badana Boya Hizmeti
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 10:44
Erdemli Belediyesi, Çeşme Mahallesinde bulunan anaokulunun iş ve dış cephesinin tadilat ve boya-badana işlerini gerçekleştirdi.
Erdemli Belediyesi gelen talepler doğrultusunda okulların ihtiyaçlarını karşılıyor. Son olarak Çeşmeli Mahallesinde bulunan anaokulunun iş ve dış cephesinin tadilat ve boya-badana işlerini gerçekleştiren ekipler, ihtiyaç olduğu taktirde bu tür hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

En çok bizim dönemimizde yapıldı
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemlide okullara yönelik hizmetin en çok kendi dönemlerinde yapıldığını öne sürerek, boya badana dışında hizmet ihtiyacı bulunan okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, yollarında genişletme çalışmaları yaptıklarını aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini de belirtti.

Öğrenciler için hizmetler devam edecek
Öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yapmaya devam edeceklerini kaydeden Tollu, Ekiplerimiz tüm okulların hizmet isteklerini istisnasız yerine getiriyorlar. Biz görevde olduğumuz süre içinde bu hizmetlerimiz aynı çizgi üzerinde devam edecek. Eğitim ortamının rahat olması için belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık