Erdemli Belediyesinden Koyuncu Mahallesine Sıcak Asfalt

Mersinin Erdemli ilçe Belediyesi, Koyuncu Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Erdemli Belediyesinden Koyuncu Mahallesine Sıcak Asfalt
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 12:43
Mersinin Erdemli ilçe Belediyesi, Koyuncu Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Büyükşehir yasası sonrası hizmet alanına eklenen köyler, beldelerin yanı sıra mahallelerde de belediye hizmetleri hız kesmezken, 71 mahallenin her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, Koyuncu Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Asfaltlama hizmeti konusunda eksiklerini tespit ettikleri mahallelerde programları dahilinde sıcak asfalt serdiklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu yıl Erdemli sınırları içerisinde sıcak asfaltla tanışmamış mahalle bırakmayacaklarını söyledi. Büyükşehir yasası sonrası 71 mahalleye hizmet götürmeye başladıklarını vurgulayan Tollu, hizmet verdikleri yerleşim birimlerinin her sokağını adım adım arşınlayarak, ‘asfaltsız mahalle kalmayacak sözünü yerine getirmek için Koyuncuda da canla başla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Havaların ısınmasıyla asfalt hizmetlerine hız verdiklerini dile getiren Tollu, “Büyükşehir yasası sonrası 71 mahalleye hizmet vermeye başladık. Söz verdiğimiz üzere Erdemli sınırları içerisinde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın bundan zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Sadece Koyuncunun değil, bütün köylerin ve beldelerin bu güne kadar böyle bir hizmet görmediğini dile getiren Koyuncu Mahalle Muhtarı Zübeyir Arslan ise Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile gurur duyuyoruz. 100 tane sokağı olan mahallemizin yüzde 95i asfaltlandı. Gerçekten çalışan bir belediyemiz var. Bu zamana kadar böyle hizmet görmedik. Aradığımız her an telefonumuzun bir ucunda oldu, ihtiyaçlarımızı yerine getirdi. Allah başkanımızdan razı olsun. Her zaman bir ve beraber olmaya söz veriyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık