Erdemli Belediyesi, Arpaçbahşiş Mahallesinde Çalışmalarını Sürdürüyor

ErdemliBelediyesi, Arpaçbahşiş Mahallesi Zeytinlik mevkinde asfalt hizmetinin yanı sıra ihtiyacı olan bölgelere çocuk oyun parkları ve spor alanları oluşturmaya devam ediyor.

Erdemli Belediyesi, Arpaçbahşiş Mahallesinde Çalışmalarını Sürdürüyor
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 15:29
ErdemliBelediyesi, Arpaçbahşiş Mahallesi Zeytinlik mevkinde asfalt hizmetinin yanı sıra ihtiyacı olan bölgelere çocuk oyun parkları ve spor alanları oluşturmaya devam ediyor.
Erdemli Belediyesi başta büyükşehir yasasıyla kendilerine bağlanan yeni mahalleler ve bugüne kadar hiç parkı olmayan yerleşim birimlerine park ve spor aletleri kuruyor. Arpaçbahşiş Mahallesi Zeytinlik mevkinde yapılan parkla vatandaşları ilk defa bu hizmetle buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Tollu, gittikleri mahallelerde yapılan hizmetleri görmenin kendileri için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu söyledi.
Tollu, Yaptığımız parkları sadece insanların günlük dinlenme ihtiyaçlarını karşılamaları için değil, yeri geldiğinde kır düğünlerinin, toplantıların, nişanların yapılabileceği bir konumda inşa etmeye çalışıyoruz. Bu parklarda insanlarımız hem hoşça vakit geçirecek, hem de çoluk çocuklarını güvenli bir şekilde oyun oynatma imkanına sahip olacaklar. Erdemli sınırları içerisinde Erdemli Belediyesinin hizmetlerinin gitmediği hiçbir yer kalmadı. Köylerimizin tamamında çocuk oyun grupları ve spor aletlerimizi görebilirsiniz. Arpaçbahşiş Mahalleside çocuk oyun grupları ve yeni parklarına kavuşmaya devam ediyor. Hizmette sınır tanımıyoruz, birçok mahallemizde artık ikinci üçüncü oyun gruplarını kuruyoruz dedi.
Tollu, mahalle sakinlerinin istediği zaman Erdemli Belediyesi tarafından yapılan alanlardan yararlanabileceğini belirtti.
Arpaçbahşiş Zeytinlik Mahallesinde sepme asfalt ve çocuk oyun grubu yapılmasının ardından hak ettikleri hizmetleri almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile detiren Osman Zorluel adlı vatandaş ise, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollunun hizmetlerinden son derece memnunuz. Mahalle halkı yapılan hizmetleri takdirle karşılıyor. Yollarımız asfaltlanıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz başarılarının devamını dilerken, desteğimizi tam olduğunu bilmesini isteriz diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık