Erciyeste Sıcak Su Aramaları Devam Ediyor

Erciyes Dağında sıcak su bulmak için başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Erciyeste Sıcak Su Aramaları Devam Ediyor
  • 22 Temmuz 2018, Pazar 12:14
Erciyes Dağında sıcak su bulmak için başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Türkiyenin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyeste, termal turizmin yaygınlaştırılması için başlatılan sıcak su bulma çalışmaları devam ediyor.
Erciyesi sıcak suya kavuşturmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, “Sıcak su denemesinin 2incisi başladı. Fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Biz Maden Tetkik Arama Enstitümüz ile beraber çalıştık, onların gösterdiği yere sondaj vurduk. Yer altını Allahtan başka kimse bilmiyor. Çok derine inmemize rağmen sıcak suya ulaşamadık. Şimdi yeniden çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında da belki yap işlet modeliyle bu işi kotarmayı inşallah önümüzdeki denemelerde Erciyesi termal suya kavuşturmak için gayret ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık