Engelsiz Müzik Korosundan Balıkesirde Konser

Limak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Limak Enerji Grubu, engelli bireylere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Engelsiz Müzik Korosu konserlerine devam ediyor.

Engelsiz Müzik Korosundan Balıkesirde Konser
  • 30 Eylül 2018, Pazar 11:41
Limak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Limak Enerji Grubu, engelli bireylere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Engelsiz Müzik Korosu konserlerine devam ediyor.
Türkiyenin öncü enerji şirketlerinden Limak Enerji bünyesinde oluşturulan “Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu”, Lüleburgazın ardından beşinci konserini Balıkesir Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirdi. Geceye konuk sanatçı olarak İlter Burak Kalay katıldı. Türk müziğinin önemli eserlerine hayat veren ünlü sanatçı, koro ile birlikte seslendirdiği ezgilerle dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Kalay, zihinsel engelli çocuklara müzik terapisi vermesinin yanı sıra, Türk müziğine yeni sesler kazandırma yarışmasında Zeki Müren dalında birincilik ödülü sahibi olmasıyla tanınıyor. Orkestra Şefi Ümit Akkuş eşliğinde aylar süren çalışmalar sonucu konsere hazırlanan koronun üyeleri arasında engelli müzisyenler ve Limak Enerji çalışanları yer aldı. Konsere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz, Balıkesir Bedensel Engelliler ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdülkadir Artut, Yönetim Kurulu Başkanı Süeda Ay, Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Limak Enerji Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, UEDAŞ Balıkesir İşletme Müdürü Tayfun Tutar ve Limak Enerji Uludağ Elektrik Balıkesir Bölge Yönetmeni Vahide Yakutun yanı sıra Limak Enerji personeli ile aileleri ve engelli vatandaşlar katıldı. Konserden elde edilen gelir ise Balıkesir Bedensel Engelliler Derneğine bağışlandı.
Farklı yörelere ait Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği eserlerini seslendiren koro, engelli bireylere destek olmak amacıyla Türkiyenin dört bir yanında konserler düzenledi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen konserlere “Ben Yoruldum Hayat” şarkısıyla gönüllerde taht kuran Mümin Sarıkaya ve Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Gülay konuk sanatçı olarak destek verdi. Konserlerden elde edilen gelirler, engelliler yararına kullanılmak üzere çeşitli kurumlara bağışlandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık