Engelsiz Mehteranlardan Çeşme Emniyet Müdürü Aleve Vefa

Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Engelleri Aşan Mehteran Takımı, Çeşmeden önce Aliağada görev yapan Emniyet Müdürü Gürcan Aleve vefa göstererek Çeşmede ücretsiz konser verdi.

Engelsiz Mehteranlardan Çeşme Emniyet Müdürü Aleve Vefa
  • 22 Temmuz 2018, Pazar 23:33
Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Engelleri Aşan Mehteran Takımı, Çeşmeden önce Aliağada görev yapan Emniyet Müdürü Gürcan Aleve vefa göstererek Çeşmede ücretsiz konser verdi.
Başka bir konser için Çeşme yakınlarına gelen, engellilerden oluşan Mehter Takımı, ilçelerinde görev yaptığı dönemde tüm Aliağalıların sevgisini kazanan İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Aleve vefa göstererek, Çeşme halkına ücretsiz meydan konseri vermek istedi. Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı ve Engelleri Aşan Engelsiz Mehteran Takımının Mehteran Başı İbrahim Erdemirin isteğini memnuniyetle karşılayan İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Karanın da onayıyla ve Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği aracılığıyla Çeşme Cumhuriyet Meydanında bir halk konseri verilmesini sağladı.
Mehteran takımının halk konserini, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği Başkanı Murat Erdoğan, Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakkı Kocakara, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Atıl Birol, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar izledi.

Emniyet Müdürü Gürcan Alev, bizim canımız, abimiz, kardeşimizdir
Konser öncesi bir açıklama yapan Mehteran Başı ve Dernek Başkanı İbrahim Erdemir, derneği 1998 yılında kurduklarını belirterek, Son iki yılda, engellilere de imkan tanındığı zaman, her şeyi yapabileceklerini gösterebilmek için 8i ortopedik, 13ü özel bireysel engellilerden oluşan mehteran takımını oluşturduk. Bugün sizlerle buluşmamıza neden olan, Aliağamızın eski Emniyet Müdürü Gürcan Alev, bizim canımız, abimiz, kardeşimizdir. Bize bütün çalışmalarımızda destek veren bir büyüğümüzdü. Çeşmeliler ile buluşmamızı sağlayan Sayın Kaymakamımıza, Emniyet Müdürümüze ve Çeşmelilere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz şeklinde konuştu.

Gönüllerini fethetmişiz
İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev de yaptığı konuşmada, Çeşmeye gelmeden önce Aliağa ilçesinde bir yıl görev yaptığını belirterek, Burada gördüğünüz, aslında kesinlikle engelleri olmayan, engelsiz kardeşlerimizin oluşturduğu mehter takımının provalarına, Aliağada görev yaptığım dönemde zaman zaman giderdim. Etkinliklerdeki konserlerine de giderdim. O dönemde gönüllerini fethettik herhalde ki, aynı zamanda Güneydoğu gazisi olan dernek başkanı beni aradı. Çeşmeye yakın bir yere konsere geleceğiz. Çeşme halkına da bir konser vermek isteriz. Yeter ki bize yer gösterin dedi. Biz de bu güzel insanları dinlemek, biraz da olsa kulaklarımızın pasını silmek, manevi duygularımız biraz hareketlendirmek için buraya davet ettik. Şahsım ve teşkilatım adına kendilerine teşekkür ediyorum diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Dernek ve Mehteran Başkanı İbrahim Erdemire çiçek ve Çeşme hatırası verirken, Erdemir de Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara ve Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğine hediye verdi.
Çeşme Cumhuriyet Meydanındaki mehteran konseri vatandaşlardan büyük ilgi görürken, konser Alaçatıda da tekrarlandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık