Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Oruç Reis Gemisini Ziyaret Etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Zonguldak temasları kapsamında Milli Sismik Gemisi Oruç Reisi ziyaret etti.

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Oruç Reis Gemisini Ziyaret Etti
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 19:28
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Zonguldak temasları kapsamında Milli Sismik Gemisi Oruç Reisi ziyaret etti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait Arama Kurtarma Tahlisiye ekibini ziyaret etti. Tahlisiye ekiplerinin teçhizatlarını inceleyen Bakan Dönmez, “Bunlar fiilen madencilerin içerisinden seçiliyor. Sizin yarışmanız vardı. İyi hazırlanıyor musunuz? Bu sene yarışmada birincilik bekliyoruz” diye konuştu.
TTK İş Sağlığı Güvenliği ve Eğitim Daire Başkanı Ahmet Sarıalioğludan tahlisiye ekibinin çalışmalarına dair bilgiler alan Bakan Dönmez, tahlisiye ekipleri ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra mobil yatakhane treylerinde incelemelerde bulundu.
Bakan Dönmez, limanda bulunan MTA Milli Sismik Araştırma Gemisi Oruç Reisi ziyaret etti. Ziyarette bazı basın mensupları alınmazken Bakan Dönmez, yaklaşık 2 ay boyunca Karadenizde incelemelerde bulunacak olan gemide incelemelerde bulundu.
Bölgede başta taşkömürü olmak üzere çeşitli madenler için arama tarama faaliyetinde bulunan Oruç Reisin çalışmalarını inceleyen Bakan Dönmez ardından limandan ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık