En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Seçildi

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından saha çalışması sonucunda belirlenen ve bu yıl 12incisi düzenlenen 2018 Yılının En Başarılıları Ödülleri Ankarada düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Seçildi
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 15:05
Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından saha çalışması sonucunda belirlenen ve bu yıl 12incisi düzenlenen 2018 Yılının En Başarılıları Ödülleri Ankarada düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, ilçede yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle, 2018 Yılının En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Ödülüne layık görüldü.
Türkiyenin en başarılı; milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratları, işadamı, işkadını ve gazetecilerini saha çalışması ile belirleyen KAMU-DER, 2018 Yılının En Başarılılarını seçti. Başkanlar Çalışıyor, KAMU-DER Ödüllendiriyor sloganıyla, En Başarılılar arasında Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslanda yer aldı.
2018 Yılının En Başarılı İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görülen Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, Ankarada düzenlenen Ödül Töreninde, ödülünü KAMU-DER Genel Başkanı Cevdet Baştuğun elinden aldı. Ödül töreninde konuşan Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, ödülü tüm Kemahlılar adına aldığını ifade ederek, Bizleri bu ödüle layık gören herkese şahsım ve Kemahlılar adına teşekkür ediyorum. Bu onurlu ödülü birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarım adına alıyorum. Bu ödül, emeğin, sevginin, dostluğun, kardeşliğin ve birlik beraberliğin karşılığıdır.
Yaklaşık 5 yıldır Kemahı Kemahlılar ile birlikte, hiçbir siyasi parti gözetmeksizin el ele vererek, gönül birlikteliği içerisinde yönetiyoruz.
Göreve gelirken hemşehrilerimize verdiğimiz sözlerin tamamını hayata geçirdik. Önümüzde yeni hedeflerimiz, yeni projelerimiz ve tüm bunları gerçekleştireceğimiz çalışma azmimiz ve heyecanımız var. Biz hemşehrilerimizi hiç mahcup etmedik. Başımız, Kemah Kalesinin mağrur burçları kadar onurlu ve dimdik şekilde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz ve geleceğe daha da umutla bakıyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık