Elazığspor Başkanı Yumakgil, Anjiyo Oldu

Kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilen Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil, uygulanan anjiyografi yöntemi ile sağlına kavuştu.

Elazığspor Başkanı Yumakgil, Anjiyo Oldu
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 17:28
Kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilen Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil, uygulanan anjiyografi yöntemi ile sağlına kavuştu.
Göğüs ağrısı, çabuk yorulma ve halsizlik şikayeti ile Medical Park Elazığ Hastanesine başvuran Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgilin kalp damarlarında tıkanıklık tespit edildi. Ardından tedavi altına alınan Yumakgilin yüzde 99 tıkalı olan damarına, Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Necati Dağlı tarafından anjiyografi yöntemi ile stent takıldı. Sağlına kavuşan Yumakgilin iki damarında daha tıkanıklık olduğu ve ilaç tedavisi alacağı öğrenildi.
Geçen hafta hastalandığını belirten Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil, “Belirtilerin kardiyolojide çıkacağını söylediler. Necati hocam ilgilendi. Tıkalı damarla tespit edildi. Damarına stent takıldı Diğer bazı damarlarda yüzde 50 durumunda tıkalı. Şuanda kendimi iyi hissediyorum. Hocamın yapmış olduğu operasyona ailem, Elazığspor ve şahsım adıma teşekkür ediyorum” dedi.
Yumakgilin göğüs ağrısı, çabuk yorulma ve halsizlik şikayeti ile geldiğini aktaran Prof. Dr. Necati Dağlı, “Başkanımıza efor testi yaptık. Efor testi kötü çıktığından dolayı planlı bir şekilde koroner anjiyografi planladık. Bir damarında yüzde 99 darlık saptadık. O damara bir tane stent koyduk. İki damarında daha yüzde 30 ve 50lik darlık vardı. O damarlar için ilaçla tedavi yöntemi uygulayacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık