Elazığda Uyum Eğitimde İlk Ders Zili Çaldı

Elazığda uyum eğitimi kapsamında bugün 29 bin 728 öğrenci ders başı yaptı.

Elazığda Uyum Eğitimde  İlk Ders Zili Çaldı
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 12:09
Elazığda uyum eğitimi kapsamında bugün 29 bin 728 öğrenci ders başı yaptı.
2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasına bir hafta kala okul öncesi, birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıf öğrencileri için uyum eğitimi başladı. Bu kapsamda Elazığda 7 bin 891i 1inci sınıf olmak üzerek toplam 29 bin 728 öğrenci ders başı yaptı. Elazığda yeni eğitim öğretim yılında 1. sınıfa başlayacak olan öğrencileri, aileleri yalnız bırakmadı. Çocukları sınıflarda iken kendileri koridorlarda bekleyen veliler, çocuklarının heyecanına ortak oldu.
1nci sınıfa geçtiği için çok mutlu olduğunu belirten Mert Ali Özkartal, “Çok heyecanlıydım. 1nci sınıfa geçmek istiyordum ve sonunda geçtim. Bazı arkadaşlarımla öncede tanışıyordum” dedi.
Merakla çocuklarını koridorda beklediklerini dile getiren Alper Bay, “Acaba içeride ne yapıyorlar ne ediyorlar. Hocalarına doğru cevap verebiliyorlar mı. Çocuklarımda biri üst katta diğeri alt katta. Eşimi eve gönderdim. Bende birazdan eve gideceğim. İnşallah başarılı olurlar. Onlardan daha çok heyecanlıyım. İlk gün ki gibi sanki ben okula başlamışım. Hayırlısı olur inşallah” diye konuştu.
Atatürk İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaptığını ve aynı zamanda çocuğunun birinci sınıfa başladığını ifade eden Murat Kapan ise, “Sanki okula yeni başlayan kendimmişim gibi heyecanlıyım. Bakalım hayırlısıyla başarılı bir okul hayatı olur. Hocalarımıza güveniyoruz. Bizim de veli olarak bu çocukların bütün yükünü öğretmenlere bırakmamız lazım. Bizde her konuda öğretmenlerimize destek olmalıyız” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık