Elazığ Tso Yönetiminden Etsoya Ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasını (ETSO) ziyaret etti.

Elazığ Tso Yönetiminden Etsoya Ziyaret
  • 07 Eylül 2018, Cuma 10:07
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasını (ETSO) ziyaret etti.
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinin (DAİB) Eximbank İrtibat Bürosunun açılış programı ve “Ekonomi ve Dış Politikada Güncel Gelişmeler” konulu panele katılmak üzere Erzuruma gelen Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Meclis Başkanı Ahmet Yaşarı ETSOda Meclis Başkanı Saim Özakalın ağırladı. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş ve işadamı Yalçın Metinin de yer aldığı ziyarette, ülke ve bölge ekonomisiyle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, bölgedeki illerin ekonomik anlamda benzer sıkıntıları olduğunu ve ülke ekonomisinin de hak etmeyi bir dönem yaşadığını belirterek, bu sıkıntılı dönemin herkesin el birliği hareket ederek, üretime ve sanayiye daha çok destek verilerek aşılacağına inandığını söyledi.
Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan da, Türkiyenin, yapısal reformlara hız verdiği ve ekonomik anlamda tam sıçrama yapacağı bir zamanda, dış faktörlerin de etkisiyle bir takım problemlerle karşı karşıya bırakılmaya çalışıldığını kaydederek, ülkenin kriz ortamına sokulmak istenmesine anlam verilemediğini dile getirdi.
Ziyarette ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, misafirlerine Oltutaşı tespih hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık