Elazığ Belediyesi, Modern Araçlarla Hizmet Veriyor

Elazığ Belediyesi, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazın göreve geldiği 2014 yılından bugüne kadar makine parkına dahil edilmesini sağladığı 257 modern araçla hizmet veriyor.

Elazığ Belediyesi, Modern Araçlarla Hizmet Veriyor
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 14:46
Elazığ Belediyesi, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazın göreve geldiği 2014 yılından bugüne kadar makine parkına dahil edilmesini sağladığı 257 modern araçla hizmet veriyor.
Elazığ Belediyesi, Dünyada ilk defa Elazığda kullanılmaya başlanan elektrikli ve bataryalı 18 metre uzunluğundaki yerli ve milli ELBÜSler ve 52 adet yeni otobüsü toplu ulaşıma kazandırdı. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazın 2014 seçimlerinden bugüne kadar belediyenin makine parkına kazandırdığı ELBÜS ve otobüslerin de yer aldığı 257 araç bugün Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarından başlayarak şehrin değişik noktalarında konvoy halinde şehir turu attı. Araç tanıtımına belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve çok sayıda kişi katıldı.Malatya Caddesinden geçen konvoy halkın yoğun ilgisi üzerine bir süreliğine durmak zorunda kaldı. Daha sonra tekrar hareket eden araçlar Baskil Kavşağından Çaydadıra Kavşağına kadar gelerek şehir turunu sonlandırdı.
Belediye olarak son model araçlarla çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Başkan Mücahit Yanılmaz, halka hizmeti hakka hizmet düsturuyla çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyledi.
Hizmetlerin gecikmeden yapılmasının önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Yanılmaz, Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar makine parkına dahil ettiğimiz araçlarla bir konvoy düzenleyerek vatandaşlarımıza tanıtımını sağladık. Halkımıza hizmetin en güzelini sunmak için 2014 yılından bugüne araç parkımıza kazandırdığımız toplu ulaşım araçları, iş makinaları, kamyon, itfaiye, temizlik ve diğer alanlarda hizmet sunan 257 aracımızla geleceğe yürüyoruz. Bizler en iyi hizmeti son model araçlarla yapmanın gayreti içerisinde olduk. Bugün Elazığımızda ulaşımdan altyapıya kadar hizmetler modern araçlarla sürdürülmekte. Hemşehrilerimize hızlı bir şekilde hizmet sunmak adına bundan sonra da çalışmalarımız artarak devam edecek. Çalışmalarımızda bizlerin ufkunu açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana şehir halkı olarak minnettarlığımızı sunuyoruzifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık