Eğitim Birsen Adıyamanda Üye Sayısı Yüzde 75 Oranında Arttı

Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, son 4 yıl il genelinde içerisinde üye sayısında yüzde 75 artış yaşandığını belirtti.

Eğitim Birsen Adıyamanda Üye Sayısı Yüzde 75 Oranında Arttı
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 17:31
Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, son 4 yıl il genelinde içerisinde üye sayısında yüzde 75 artış yaşandığını belirtti.
Başkan Deniz, Adıyaman Üniversitesi temsilciliğinin başarılı çalışmalara imza attığını ve üye sayısını yükseldiğini hedeflerinin Eğitim Bir- Sen Adıyaman Üniversitesi Temsilciliğinde 400 üyeye ulaşarak şube açmak olduğunu söyledi. Eğitim Bir- Sen Adıyaman Üniversitesi Temsilcisi Mehmet İnan ve yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Deniz, “Emek mücadelesinde başarı güç birliğiyle mümkündür. 2014 yılında Adıyaman Üniversitesinde üye sayımız 164tü. Bu 4 yıllık sürede üniversite temsilciliğimiz gece gündüz demeden çalışarak, üyelerimizin sorunlarına çözüm üreterek, avukatımız aracılığıyla hukuki danışmanlık sunarak, sosyal ve kültürel etkinlikler yaparak, her zaman ve zeminde üyesinin yanında durarak üye sayımızı 288e çıkarttılar. Gelecek dönem için yapılacak güzel çalışmalar ile üye sayımızın çok kısa bir sürede 400e ulaşacağına ve Adıyaman Üniversitesi Temsilciliğinin şube olacağına inancının tamdır. Adıyaman Üniversitesi temsilciliğinin büyümesinde ve kurumsallaşmasında emeği geçen tüm üyelerimize ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet İnan, İlyas İnan, Mahmut Akgün, Emin Deniz, Remzi Korkmaz ve Mustafa Özaydına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık