Efeler Belediyesinden Ücretsiz Tercih Desteği

Efeler Belediyesi, üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler için Üniversite Tercih Günleri başlattı.

Efeler Belediyesinden Ücretsiz Tercih Desteği
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 9:48
Efeler Belediyesi, üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler için Üniversite Tercih Günleri başlattı.
Geçtiğimiz günlerde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) puan sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih telaşı yaşayan öğrencilere Efeler Belediyesinden destek geldi. Efeler Belediyesi, öğrencilerin doğru ve bilinçli tercih yapabilmesini sağlamak amacıyla, ‘Üniversite Tercih Günlerini başlattı.
ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK
Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrenciler, 7-14 Ağustos tarihleri arasındaki tercih dönemi boyunca, Efeler Belediyesinden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilecek. Üniversite Tercih Günleri kapsamında, uzman rehberlik kadrosu ve bilgisayarlı tercih robotu ile öğrencilere destek sağlanacak. Üniversite adayının aldığı puan ve hedefleri doğrultusunda, yerleşebilecekleri okul ve bölümler değerlendirilecek. Program, Milli Aydın Bankası Kültür Merkezinde 14 Ağustosa kadar, hafta sonu hariç her gün 09.00 ile 16.30 saatleri arasında devam edecek. Sınırlama olmaksızın tüm öğrencilerin yararlanabileceği hizmet için 0256 2142299 numaralı telefondan randevu alınabilecek.
“TÜM ÖĞRENCİLERE KAPIMIZ AÇIK”
Gençlerin hayatlarında önemli bir yer tutan üniversite sınavının ardından tercih döneminin başladığını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, tercih döneminin başından sonuna kadar öğrencilere uzman eğitmenler tarafından her konuda destek verileceğini söyledi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,”sadece Efeler ilçesinde ikamet edenler olmaksızın, uzman yardımına ihtiyaç duyan tüm öğrencilere kapımız açık” dedi.
Başkan Özakcan, Genç demek, gelecek demek! Gençlerimizin gelecekleri için büyük önem taşıyan ve hayatlarına yön verecek olan üniversite için tercihlerini doğru bir şekilde yapabilmesini sağlamak, onlara değerlendirebilecekleri alternatifleri sunmak için Efeler Belediyemizce Milli Aydın Bankası Kültür Merkezinde Üniversite Tercih Destek Merkezi kurduk. Burada gençlerimizin puan ve hedefleri ölçüsünde en iyi okullara yerleşebilmeleri, hayallerine kavuşabilmeleri için destekçi olacağız. Gençlerimizin gelecekleri adına doğru tercih yapabilmeleri için Üniversite Tercih Günleri programıyla yanlarında olmaya devam ediyoruz ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık