Efeler Belediyesi Şehitleri Unutmadı

Efeler Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramında vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran hayrında bulundu.

Efeler Belediyesi Şehitleri Unutmadı
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 17:42
Efeler Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramında vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran hayrında bulundu.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcanın talimatı ile Bey Camii önünde gerçekleştirilen binlerce kişiye ulaşan hayırda aynı zamanda soğuk içecek ikramında da bulunuldu. Kısa süre içerisinde tükenen hayır sonrası vatandaşlar belediyeye teşekkür etti.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün, silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin bu vatan uğruna yaptıklarını sadece biz değil, bizden sonra gelen nesiller de unutmayacaktır. Kahramanca yurdunu savunan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Şeref ve kahramanlık günümüz olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık