Ece Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Balıkesirde anne ve babasının evlilik yıldönümünde hayatını kaybeden Ece gözyaşları içinde toprağa verildi. Ecenin telli duvaklı tabutu yürekleri dağladı.

Ece Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 15:52
Balıkesirde anne ve babasının evlilik yıldönümünde hayatını kaybeden Ece gözyaşları içinde toprağa verildi. Ecenin telli duvaklı tabutu yürekleri dağladı.
Balıkesirde anne babasının evlilik yıldönümlerini kutladıktan sonra evlerine dönen Ece Sıla sabah saatlerinde rahatsızlandı. Anne Zehra Ünsal sabah saatlerinde kızının odasına girdiğinde genç Ecenin rahatsızlandığını görerek 112yi aradı. Eve gelen 112 ekipleri Eceye ilk müdahaleyi yaptı. Ece hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Bursa Adli Tıpa gönderilen Ecenin yapılan otopsisinde beyin kanaması sonrası vefat ettiği raporu verildi.
Ecenin ani ölümü nedeniyle Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği üyesi ve ailenin yakın dostu şair Yusuf Akgül, genç Eceye şiirle veda etti. Akgül şiirinde, Bir gün matem, bir gün şenlik bu dünya.., İki günlük, senlik benlik bu dünya.., İrfan ile Zehrasının ECEsi dün burdaydı,, işte, bir anlık dünya..., Be hey yalan dünya, viranlık dünya!... diyerek acısını paylaştı.
Anne ve babasının evlilik yıl dönümünde hayatını kaybeden Ece için Paşaalanı Mahallesinde bulunan evinin önünde helallik alındı. Zağnos Paşa Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına binlerce Balıkesirli katıldı. Ecenin telli duvaklı tabutu cenazeye katılanları duygulandırdı. Ecenin cenaze namazını Balıkesir Müftüsü Ramazan Topcan kıldırdı. Ecenin cenazesi gözyaşları arasında Çınarlıdere mezarlığında toprağa verildi.
Ecenin cenaze namazına Balıkesir Vali Yardımcısı İsmail Demiraslan, Balıkesir İYİ Parti milletvekili İsmail Ok, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Daire Başkanı Hakan Afşin Arıcan, Türk Ocakları, BAYŞAD üyeleri, siyasiler, eğitim camiası ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık