E-Belediye Uygulaması Yeni Yüzüyle Hizmete Girdi

İnegöl Belediyesi, vatandaşın yüzünü güldürecek e-belediye uygulamasını hayata geçirdi.

E-Belediye Uygulaması Yeni Yüzüyle Hizmete Girdi
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 18:18
İnegöl Belediyesi, vatandaşın yüzünü güldürecek e-belediye uygulamasını hayata geçirdi.
İnegöl Belediyesi, yeni nesil belediyecilik hizmetlerinin hızlı bir şekilde yapılması için yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. vatandaşların belediye ile ilgili bilgi, belge, kayıt, sorgulama ve ödeme işlemlerini rahatlıkla yapabilecekleri ve 7 gün 24 saat şikâyet ve taleplerini belediyenin ilgili birimlerine anında iletip takip edebilecekleri e-belediye uygulaması yeni yüzüyle devreye girdi.
E-belediye uygulamasının tanıtımını Belediye Başkanı Alper Taban, başkanlık makamında yaptı. ebelediye.inegol.bel.tr adresinden bütün işlemleri birkaç dakika içinde yapmaya imkân veren uygulama hakkında konuşan Başkan Taban,“Günümüze uygun belediyecilik yapmamızın daha doğru olacağı aşikâr. Bizler, yeni nesil belediyecilik kavramı içerisinde vatandaşlarımızın en kolay, en güvenilir ve en hızlı hizmeti almalarını istiyoruz. Vatandaşlarımız kurumumuzla olan akıllarına takılacak her sorunun cevabını e-belediye uygulamasında görebilecek. Artık teknolojik çağındayız. Buna uygun hareket etmek durumundayız” şeklinde konuştu.
7/24 kesintisiz ve aracısız hizmet olanağı sunacak e-belediye uygulaması hakkında açıklama yapan Alper Taban, “Bilişim çağında elektroniğin, yazılımların, dijital çağın ön plana çıktığı bir süreci yaşıyoruz ki artık bunlara gözümüzü, kulağımızı kapatmanın mümkün değil. Aynı zamanda bu dijital dönüşümün insanlara ve şehirlere sağladığı faydayı saymakla bitiremeyiz” şeklinde konuştu.
E-belediye uygulaması hakkında bilgi veren Taban, “Göreve geldiğimiz günde e-belediyecilik anlamında attığımız ciddi adımlar vardı. Bu sistem öncesinde e-belediye uygulamasıyla 10 civarında işlem yapabiliyorduk. Bu yeni uygulamayla birlikte 22ye çıkarttık. Yani bu ne demek? Bunu ben daha çok bankalarda görüyorum. Vatandaşımız para yatırmak ve çekmek dışında kalan bütün işlemlerini internet ortamında yapabiliyor. Bizde bu konforu vatandaşlarımıza en güzel şekilde yaşatmak istiyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık