Düzceli Kadın Girişimcilerden Pekcan Ve Hisarcıklıoğluna Ziyaret

Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Karslıoğlu Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcana tebrik ziyaretinde bulundu.

Düzceli Kadın Girişimcilerden Pekcan Ve Hisarcıklıoğluna Ziyaret
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 14:16
Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Karslıoğlu Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcana tebrik ziyaretinde bulundu.
Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Karslıoğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanlarının katılımları ile gerçekleştirilen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcana tebrik ziyaretine katıldı.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğuna yeniden Başkan seçilmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulunan İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları, daha sonra hep birlikte Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcana hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında, Türkiyenin gücünün yarısı kadınların geçmişte oyun dışı tutularak heba edildiğini belirterek, Ekonomiye kadın eli değecek. Türkiyenin zenginleşmesi serüvenine kadınlar şimdi daha fazla destek olacak dedi. Hisarcıklıoğlu TOBB camiasından bir ismin de yeni kabinede yer almasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
Salondaki kadın girişimcileri ayakta alkışlayan ve kendilerine teşekkür eden Pekcana 81 ilin Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları da aynı şekilde ayakta alkışlayarak karşılık verdi. Pekcan, 81 ilden gelen cesur yürekli kadın girişimci yoldaşlarım, evinize hoş geldiniz. Sizin Bakanlığınız, biz buraya hep beraber geldik, her beraber başarılı projelere imza atacağız. Her zaman, her gün tüm çalışmalarımız, fikirlerimiz beraber olacak. Önerilerinize, sorunlarınıza açık olacağız ama buraya sorun yığmayacaksınız. Sorunlarınızı çözüm önerileriyle beraber getireceksiniz. ifadelerini kullandı.
Sadece girişimci kadınların değil, iş hayatındaki kadınların da erkeklere göre temsil edilme oranının çok düşük olduğuna dikkati çeken Pekcan, dünyanın refah düzeyinin artması için yönetici ve karar verici pozisyonlarda kadınların varlığının ve güçlerinin artırılması gerektiğinin altını çizdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık