Düzcede Dumansız İşyerleri Çoğalıyor

DÜZCE(İHA) ?? Düzcede dumansız işyeri projesi uygulama protokolü Vali Zülkif Dağlı başkanlığında imzalandı.

Düzcede Dumansız İşyerleri Çoğalıyor
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 8:47
DÜZCE(İHA) ?? Düzcede dumansız işyeri projesi uygulama protokolü Vali Zülkif Dağlı başkanlığında imzalandı.
Dumansız İşyeri Projesi, işletme sınırları dahilinde kapalı veya açık alan farkı gözetmeksizin tütün ve benzeri ürünler kullanılmaması konularında düzenlemeler getiren, böylece çalışanlarını pasif içiciliğin zararlarından koruyan, işletmede tütün bağımlılığından kurtulmak isteyenlerin tedavilerini destekleyen ve teşvik eden, tütün zararları ve bırakma yolları gibi sağlıklı yaşam bilincinin kazandırıldığı eğitim hizmetleri ile işletme içerisinde yeni kullanıcılar olmasını engelleyerek tütün kontrol çalışmalarına destek veren bilinç düzeyi yüksek işletme oluşturmayı amaçlamakta.
Bu protokolün amacı ise dumansız işyeri olarak adlandırılmak üzere Düzce İl Sağlık Müdürlüğüne başvurmuş olan Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi ile Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBAM) arasındaki dumansız işyeri programı çalışmalarını düzenleyecek.
Vali Dr. Zülkif Dağlı Başkanlığında Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Dündar Yetişener ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık