Düzce Belediyesinden Yüksekovaya Park

HAKKARİ (İHA) ?? Hakkarinin Yüksekova Belediyesi ile kardeş belediye protokolü imzalayan Düzce Belediyesi, ilçeye yeni bir park yapacak.

Düzce Belediyesinden Yüksekovaya Park
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 18:14
HAKKARİ (İHA) ?? Hakkarinin Yüksekova Belediyesi ile kardeş belediye protokolü imzalayan Düzce Belediyesi, ilçeye yeni bir park yapacak.
Yüksekova Belediyesi ve Esendere Belediyesi ile kardeş belediye protokolü imzalayan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, uçakla Yüksekovaya geldi. Selahattin Eyyubi Havalimanına gelen Başkan Ayı, Yüksekova Kaymakamı ve Yüksekova Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı ile belediye çalışanları karşıladı. Ardından Başkan Ay ve beraberindekiler, Yüksekovada yapılan TOKİ konutlarını ziyaret ederek; Kışla, Orman ve Güngör mahallelerinde yapılan yol çalışmalarını inceledi.
Başkan Ay, daha sonra Yüksekova Belediyesi tarafından bir restoranda verilen yemeğe katıldı. Burada gazetecilere açıklama yapan Başkan Ay, Düzce Belediyesi ve teknik ekibiyle Yüksekovaya geldiklerini belirterek, öğrencilerin yaptıkları karşılamadan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Kardeş belediye protokolü kapsamında Yüksekovaya yeni bir park yapacaklarını ifade eden Ay, “Yeni parkın projelerini çizdik. Gerekli konuşmaları gerçekleştireceğiz. Bu parkımızın adı da ‘Yüksekova Birlik, Kardeşlik ve Bedirhan Karakaya Parkı olacak. Bu parkı yapmaktan çok mutluluk duyacağız. Yüksekovada çok iyi karşılandım, bundan dolayı da çok teşekkür ederim. Kardeşliğimiz devam edecek” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık